Boek vakantie









Reizen Blog -Welkom op Last Minute Spotter, de reizen en vakantie spot site van Nederland, een blog met alleen de beste reisaanbieders, de meest actuele vakantie last minutes, het laatste nieuws, nog meer last minute en heel veel tips!
We spotten alleen de beste Top Deals van het internet.

Camelot Wintersport, Last Minutes


Tip: Boek nu met €45 korting een wintersportvakantie bij Camelot Reizen! De korting is geldig op alle wintersportbestemmingen Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Andorra. Vul actiecode "WEBVOORDEEL_45" in bij boekingsstap 3 en de korting wordt direct verwerkt in de reissom.(geldig t/m boekdatum 1 februari 2010 met vertrek t/m 1 april 2010)

Veel plezier.


Last Minute Vakantie Reizen, de beste Lastminute Spotter van Nederland , online hotel booking ,Top hotels, vliegreizen ..


woensdag 23 september 2009

Tip, Huren van particuliere vakantiewoningen

Vakantiewoning Plus is onafhankelijk en Biedt + / - 24000 particuliere vakantiewoningen, villa's, appartementen en stacaravans aan in diverse landen. Ook last minute!

Van elke vakantiewoning te huren en mobilehome zijn veel foto's en informatie te vinden, soms met een link naar de persoonlijke website van De betreffende vakantiewoning. De website van Vakantiewoning Plus Beschikt ook over een Reserveringssysteem, DAT snel en doeltreffend huurder en verhuurder bij elkaar brengt En dat duidelijkheid verschaft over de verhuursvoorwaarden.
Vaak ook een leuke last minute!

Meer informatie, zie Vakantiewoning Plus



Bron;
http://Reizen-blog.blogspot.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reis Nieuws

AD.nl - Reizen

Effe Lekker goedkoop weg

Wat doen we met de crises..? vakantie is toch het leukste wat er is! Tip, boek een super voordelige Trip. Een goed voorbeeld is Effeweg.nl Effeweg.nl is aanbieder van super voordelige Busreizen - Stedentrips naar meer dan 50 bestemmingen binnen Europa! Omdat effeweg.nl een direct seller is, met eigen touringcars rijdt en geen gebruik maakt van agenten worden busreizen super voordelig aangeboden aan de klant. Het reis-aanbod varieert van kerstreizen tot steden-trips en van excursie-reizen tot muziek-reizen. De trend die wordt ingezet door de huidige financiële situatie hoeft niet voor iedereen negatief uit te pakken. Wieger Waardenburg, marketing manager bij effeweg.nl verklaart: “Consumenten zullen kritischer naar de prijs gaan kijken en de prijs van reizen bij diverse reisaanbieders meer gaan vergelijken. Dat terwijl men eerder misschien wel zonder nadenken bij de reisorganisatie boekte waar men al jarenlang mee op reis gaat. Als reisorganisatie bieden wij busreizen aan met een goede kwaliteit en een lage prijs. Voor vergelijkingen zijn we dus niet bang, omdat we daar doorgaans alleen maar voordeel uit halen vanwege de uistekende prijs/kwaliteit verhouding”. Een ander groot voordeel is dat bij touringcarbedrijven, in tegenstelling tot bij vliegmaatschappijen, niet op grote schaal brandstof wordt ingekocht. Anders hadden de hoge brandstofprijzen de touringcarbranche veel harder geraakt. “Indien de brandstofprijzen rond het huidige niveau blijven, hoeven we in 2009 geen brandstoftoeslagen te heffen op onze reizen. Ook in 2008 hebben we dat zo lang mogelijk uitgesteld, maar op een gegeven moment ontkwam ook effeweg.nl er niet meer aan” aldus Waardenburg.

reizen.nieuwslog.nl

Telegraaf.nl - reiskrant

vakantie paginablog

Nieuws Reisaanbieders

Last Minute - Wiki

Lastminute
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Lastminute of Last Minute is de naam voor vakantiereizen of vliegtickets die op het laatste moment worden geboekt. Over het algemeen zijn de prijzen van lastminutes fors lager dan de standaard prijzen. Dit komt door het feit dat een lege stoel in het vliegtuig of een lege hotelkamer vakantiemaatschappijen alleen maar geld kosten. Zij kunnen zodoende beter de vakantie of vlucht voor dump tarieven van de hand doen.
Soorten Lastminutes
Lastminutes zijn er in verschillende soorten. Zo bestaan er lastminute vakanties naar de zon en naar de sneeuw, lastminute vluchten en vliegtickets, allinclusives, etc.
Lastminutes op het Internet
Omdat snelheid geboden is bij het boeken van lastminutes is het Internet een ideaal medium om lastminutes via te verhandelen. Inmiddels is het begrip lastminutes breed ingeburgerd. Vrijwel alle reisorganisaties gebruiken de term en maken er on- en offline reclame mee. Doordat lastminutes zo breed geaccepteerd zijn is de handel op internet de laatste jaren sterk toegenomen.
Hiermee is de vakantiebranche op internet een van de bestlopende e-commercemarkten van Nederland. Naar verwachting zal de markt in 2010 zijn gegroeid tot zo'n 1.5 miljard.
Naast lastminute-reizen zijn er ook firstminute-reizen.
Ontvangen van "http://nl.wikipedia.org/wiki/Lastminute"

Bron Wiki