Boek vakantie

Reizen Blog -Welkom op Last Minute Spotter, de reizen en vakantie spot site van Nederland, een blog met alleen de beste reisaanbieders, de meest actuele vakantie last minutes, het laatste nieuws, nog meer last minute en heel veel tips!
We spotten alleen de beste Top Deals van het internet.

Camelot Wintersport, Last Minutes


Tip: Boek nu met €45 korting een wintersportvakantie bij Camelot Reizen! De korting is geldig op alle wintersportbestemmingen Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Andorra. Vul actiecode "WEBVOORDEEL_45" in bij boekingsstap 3 en de korting wordt direct verwerkt in de reissom.(geldig t/m boekdatum 1 februari 2010 met vertrek t/m 1 april 2010)

Veel plezier.


Last Minute Vakantie Reizen, de beste Lastminute Spotter van Nederland , online hotel booking ,Top hotels, vliegreizen ..


maandag 3 augustus 2009

Haai knalt tiener van zijn surfplank


Vrijdag 31 juli,
In de Australische staat New South Wales is een tiener vanmorgen aangevallen door een haai in Broken Head, bij Byron Bay. Het dier knalde hard tegen het board van de 14-jarige Zac Kyring, die daardoor een flink eindje door de lucht vloog.BijtwondenDe haai knabbelde ook wat aan het wetsuit van de jongen, die slechts enkele kleine bijtwonden op zijn onderarm overhield aan de aanval. Zac ging samen met zijn vader meteen terug de zee in om andere surfers te waarschuwen voor de haai. "Zijn vader dacht dat de jongen anders misschien nooit meer in het water zou durven," zegt getuige Neil Cameron.No worriesDe manager van het Broken Head Holiday Park minimaliseert het incident op typisch Australische wijze. "Het was allemaal geen 'big deal'," zegt Tony Lewis. "De jongen heeft blijkbaar enkel een klein schrammetje op zijn board, en een klein bijtwondje op zijn lijf. Mijn opzichter hier is een surfer, en die zegt dat het de hele tijd gebeurt. We zijn dus hier helemaal niet bezorgd."KoperhaaiDe aanvaller was waarschijnlijk een koperhaai van anderhalve meter lang, meldt ACB. De dieren kunnen tot 3,5 meter lang en 300 kg zwaar worden. De favoriete prooi van de dieren bevindt zich vaak in het gebied waar de golven breken, waardoor de haaien vrij gevaarlijk kunnen zijn voor surfers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reis Nieuws

AD.nl - Reizen

Effe Lekker goedkoop weg

Wat doen we met de crises..? vakantie is toch het leukste wat er is! Tip, boek een super voordelige Trip. Een goed voorbeeld is Effeweg.nl Effeweg.nl is aanbieder van super voordelige Busreizen - Stedentrips naar meer dan 50 bestemmingen binnen Europa! Omdat effeweg.nl een direct seller is, met eigen touringcars rijdt en geen gebruik maakt van agenten worden busreizen super voordelig aangeboden aan de klant. Het reis-aanbod varieert van kerstreizen tot steden-trips en van excursie-reizen tot muziek-reizen. De trend die wordt ingezet door de huidige financiële situatie hoeft niet voor iedereen negatief uit te pakken. Wieger Waardenburg, marketing manager bij effeweg.nl verklaart: “Consumenten zullen kritischer naar de prijs gaan kijken en de prijs van reizen bij diverse reisaanbieders meer gaan vergelijken. Dat terwijl men eerder misschien wel zonder nadenken bij de reisorganisatie boekte waar men al jarenlang mee op reis gaat. Als reisorganisatie bieden wij busreizen aan met een goede kwaliteit en een lage prijs. Voor vergelijkingen zijn we dus niet bang, omdat we daar doorgaans alleen maar voordeel uit halen vanwege de uistekende prijs/kwaliteit verhouding”. Een ander groot voordeel is dat bij touringcarbedrijven, in tegenstelling tot bij vliegmaatschappijen, niet op grote schaal brandstof wordt ingekocht. Anders hadden de hoge brandstofprijzen de touringcarbranche veel harder geraakt. “Indien de brandstofprijzen rond het huidige niveau blijven, hoeven we in 2009 geen brandstoftoeslagen te heffen op onze reizen. Ook in 2008 hebben we dat zo lang mogelijk uitgesteld, maar op een gegeven moment ontkwam ook effeweg.nl er niet meer aan” aldus Waardenburg.

reizen.nieuwslog.nl

Telegraaf.nl - reiskrant

vakantie paginablog

Nieuws Reisaanbieders

Last Minute - Wiki

Lastminute
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Lastminute of Last Minute is de naam voor vakantiereizen of vliegtickets die op het laatste moment worden geboekt. Over het algemeen zijn de prijzen van lastminutes fors lager dan de standaard prijzen. Dit komt door het feit dat een lege stoel in het vliegtuig of een lege hotelkamer vakantiemaatschappijen alleen maar geld kosten. Zij kunnen zodoende beter de vakantie of vlucht voor dump tarieven van de hand doen.
Soorten Lastminutes
Lastminutes zijn er in verschillende soorten. Zo bestaan er lastminute vakanties naar de zon en naar de sneeuw, lastminute vluchten en vliegtickets, allinclusives, etc.
Lastminutes op het Internet
Omdat snelheid geboden is bij het boeken van lastminutes is het Internet een ideaal medium om lastminutes via te verhandelen. Inmiddels is het begrip lastminutes breed ingeburgerd. Vrijwel alle reisorganisaties gebruiken de term en maken er on- en offline reclame mee. Doordat lastminutes zo breed geaccepteerd zijn is de handel op internet de laatste jaren sterk toegenomen.
Hiermee is de vakantiebranche op internet een van de bestlopende e-commercemarkten van Nederland. Naar verwachting zal de markt in 2010 zijn gegroeid tot zo'n 1.5 miljard.
Naast lastminute-reizen zijn er ook firstminute-reizen.
Ontvangen van "http://nl.wikipedia.org/wiki/Lastminute"

Bron Wiki